Over Icelus Clothing


‘Those who chase their dreams will make the difference’

De naam Icelus komt uit de Griekse mythodologie, waar Icelus de God voor de realistische dromen is. Dit geeft precies aan waar wij als merk voor staan: Dromen, Durven en Doen.
We hebben werk gemaakt van onze dromen en de stap gewaagd om mensen een trendy street wear merk te bieden en de laatste modetrends bij de consument te brengen. We gaan hierbij uit van populaire kenmerken in de mode en combineren dat op onze eigen manier waardoor het een eigen identiteit krijgt.

Door te kiezen voor kwaliteit, modern design en vakmanschap in milieu- en mensvriendelijke fabrieken zal onze klant een ongeëvenaard gevoel van kwailteit, comfort en luxe ervaren bij het dragen van onze items. 
Altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en originele ontwerpen, en dat voor betaalbare prijzen. Wij van Icelus Clothing willen dat iedereen in staat is om high-quality fashion te ervaren. Bovenal willen we graag dat onze klanten de items met trots dragen en ambassadeurs worden van zij die hun dromen najagen!

Mocht je nog meer informatie willen of ons persoonlijke verhaal horen, dan doen we dit meer dan graag! Je kunt ons bereiken per mail  [email protected] of telefonisch/ Whatsapp +31646323244 

We zien je graag online terug!

Icelus Clothing

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »